Pokémon Sword And Shield ekspanzija


Izvor: THE POKÉMON COMPANY

Za razliku od prošlih Pokémon igara, Sword and Shield neće imati novu verziju godinu dana kasnije, već će Pokémon Sword Expansion Pass i Shield Expansion Pass, ekspanzije za igru dozvoliti igračima da prelaze nove nivoe i dodaju jos 200 postojećih pokémona u igu. Sve detalje saznajte ovde.

Teške igre su postale lakše, ali da li je tako bolje?


Svi smo igrali neku tešku igru, igru koja nije fer, nije zabavna, ali ima i onih koje nas za trud nagrađuju. Da li je rešenje prelaziti isti nivo dok ga ne naučiš napamet ili spustiti težinu? Više ovde.

Tencent i PlatinumGames


Šta za nas potrošače znači kada dođe do investicije u gejming kompaniji? Šta se dešava u slučaju Tencent i PlatinumGames pročitaj ovde.


Ubisoft-ov inkubator program


Ubisoft je najavio petu sezonu Entrepreneurs Lab-a, inkubator programa namenjenom za projekte blockchain-a i  social entertainment-a koji će biti održan u Parizu i Singapuru. Prijave su otvorene do prvog marta. Više informacija ovde.


7 koraka do uspešne plaćene akvizicije igre


Svi znamo da je postavljanje mobilne igre online samo početak. Kako održati igru relevantnom uz pomoć plaćene akvizicije saznajte ovde.

Najbolje Battle Royale Android igre


Sa rastom mobilnog tržišta dosta velikih naslova su prešli sa PC-ja i konzola i na mobine uređaje. Battle Royale kao najpopularniji multiplayer žanr ima dosta igara dostupnih za mobine uređaje, a koje su najbolje saznajte ovde.