Šta je Booster?

Booster je četvoromesečni onlajn program za podršku timovima koji rade na razvoju video igre.

Šta dobijaš u programu?

Pročitaj ovde kakvo je iskustvo Munzesky tim imao u prvom ciklusu programa. Ako želiš da saznaš vise o igrama napravljene od strane Booster timova iz prethodnih završenih ciklusa u programu, pogledaj ovde.

Forma za prijavu se nalazi na ovom linku i biće otvorena do kraja dana u nedelju 25.10.2020.  Potrebno je da nam ostaviš neke osnovne podatke o sebi i tvom timu i da popuniš kratki Game Design dokument gde ćeš nam više reći o igri koju želite da pravite. Kada prođe rok za prijavljivanje, mi prolazimo kroz sve prijave i zakazujemo kratak onlajn intervju sa timovima koji prođu dalje. Nekoliko dana nakon intervjua vam javljamo odluku da li ste postali deo programa ili ne.

Nemaš tim? Nema problema. Prijavi se ovde, i ako nađemo tim kojem su potrebni tvoji skilovi, kontaktiraćemo te.

Pogledaj ovde video Booster Q&A događaja, gde menadžer Nordeus Hub-a Miloš Paunović priča o programu i odgovara na vaša pitanja.

*Kome je namenjen Booster?

Booster je namenjen svim formalnim i neformalnim timovima u Srbiji koji prave ili tek žele da započnu pravljenje svoje igre.

*Šta se od vas očekuje?

Očekivanja od tima koji postane deo programa je da prisustvuje svim radionicama koje se održavaju u okviru programa (4 ukupno), da ima redovne sastanke sa programskim menadžerom i da aktivno učestvuje u zajednici koja se stvara u programu.

*Koje su teme radionica koje imamo?

Imaćete četiri radionice ukupno i na njima prolazite kroz ove teme: "Kako organizovati tim za pravljenje igre", "Kako se testira igra", "Građenje zajednice igrača" i "Pablišovanje i pičovanje igre".

*Koji je vremenski okvir programa?

Ovaj ciklus Boostera kreće u ponedeljak 02.10.2020. i traje četiri meseca do kraja feburara.

*Da li se nešto plaća?

Ne, učešće u Boosteru je besplatno.

*Da li Nordeus Hub ima neka prava na našu ideje?

Ne, vaša ideja je samo vaša i sve što napravite tokom Boostera u Habu je potpuno u vašem vlasništvu.