Šta je Booster?

Booster je četvoromesečni onlajn program za podršku timovima koji rade na razvoju video igre.

Šta dobijaš u programu?

Pročitaj ovde kakvo je iskustvo Munzesky tim imao u prvom ciklusu programa. Ako želiš da saznaš vise o igrama napravljene od strane Booster timova iz prethodnih završenih ciklusa u programu, pogledaj ovde.

Forma za prijavu se trenutno zatvorene. U narednim mesecima krenućemo sa novim ciklusom programa.

Kada su prijave otvorene tražimo da nam ostaviš neke osnovne podatke o sebi i tvom timu i da popuniš kratki Game Design dokument gde ćeš nam više reći o igri koju želite da pravite. Kada prođe rok za prijavljivanje, mi prolazimo kroz sve prijave i zakazujemo kratak onlajn intervju sa timovima koji prođu dalje. Nekoliko dana nakon intervjua vam javljamo odluku da li ste postali deo programa ili ne.

Pogledaj ovde video Booster Q&A događaja, gde menadžer Nordeus Hub-a Miloš Paunović priča o programu i odgovara na vaša pitanja.

*Kome je namenjen Booster?

Booster je namenjen svim formalnim i neformalnim timovima u Srbiji koji prave ili tek žele da započnu pravljenje svoje igre.

*Šta se od vas očekuje?

Očekivanja od tima koji postane deo programa je da prisustvuje svim radionicama koje se održavaju u okviru programa (4 ukupno), da ima redovne sastanke sa programskim menadžerom i da aktivno učestvuje u zajednici koja se stvara u programu.

*Koje su teme radionica koje imamo?

Imaćete četiri radionice ukupno i na njima prolazite kroz ove teme: "Kako organizovati tim za pravljenje igre", "Kako se testira igra", "Građenje zajednice igrača" i "Pablišovanje i pičovanje igre".

*Koji je vremenski okvir programa?

Ovaj ciklus Boostera kreće u ponedeljak 02.10.2020. i traje četiri meseca do kraja feburara.

*Da li se nešto plaća?

Ne, učešće u Boosteru je besplatno.

*Da li Nordeus Hub ima neka prava na našu ideje?

Ne, vaša ideja je samo vaša i sve što napravite tokom Boostera u Habu je potpuno u vašem vlasništvu.