Testirajte igre zajedno sa nama!

Drugi ciklus Booster programa se bliži kraju, i timovi su spremni da pokažu svoje igre. Nakon više meseci rada na njima, uz mentorsku podršku i aktivno učestvovanje na radionicama, timovi su upakovali demo verzije igara i treba im naša pomoć. Sada je finalna faza gde će naš fidbek i utisci pomoći da ih usmere kako da usavrše finalnu verziju igre.

Ispod svake slike i deskripcije nalazi se link, koji te vodi na stranicu gde možeš da preuzmeš demo verziju igre, kao i da popuniš upitnik svojim utiscima.


Coding Card Game

Igra sa kartama, gde je poenta gurnuti jedinice do poslednjeg reda kako bi oštetili protivnika uz zadržavanje Life Point ravnoteže.

Žanr: CCG
Platforma: Android

LINK: https://yorozuyatest.itch.io/coding-card-game


Pirate Crossing

Avanturistička kežual društvena simulacija u kojoj igrate kao gusarski meda koji plovi sedam mora.

Žanr: Avantura
Platforma: Android

Game feel je slican kao Animal Crossing, samo sto je piratska tematika i fokusira se vise na avanturu i obilazak raznoraznih ostrva umesto ostajanju na jednom.

LINK: https://kleee.itch.io/pirate-crossing-the-seven-seas


Crazywarz

Igra sa konceptom arene pucačine u kojoj igrač pravi sopstvene magične čarolije i dizajnira jedinstven stil igre.

Žanr: Arena pucačina
Platforma: PC

LINK: https://kleee.itch.io/crazywarz


Megdan

Multiplejer društvena igra sa temom slavenske mitologije, u kojoj će igrači sedeti na ivici stolice i gristi nokte u nadi da će njihov bog i heroji koje su izabrali moći nadvladati svog protivnika.

Žanr: Taktična društvena igra
Platforma: PC & Android

LINK: https://randomslavgames.itch.io/megdan


RGB Pixel Shooter

Arkadna pucačina u kojoj igrači moraju da se odbrane od talasa neprijatelja šifriranih u boji, koristeći različito oružje i potrošne predmete. Naneta šteta se zasniva na obojenoj mehanici u kojoj igrači ubacuju boju metka na osnovu koje boje je neprijatelj.

Žanr: Taktična društvena igra
Platforma: PC & Android

Ideja je da postoji dosta razlicith neprijatleja koji se igraju sa tom color mehanikom i teraju igraca da se prilagodjava njihovom ponasanju tako sto bira koje oruzje ce da koristi.

LINK: https://supahtrupahgames.itch.io/rgb-pixel-shooter-test


AirSheep

Kežual platofrmer beskonačnog skakača sa mehanikom katapulta. U ulozi ovaca koja skače u oblak vaš cilj je da skočite što više, otključavate skinove i uživate u različitim pozadinskim scenama i muzici.

Žanr: Platformer
Platforma: Android

LINK: https://mkjovanov.itch.io/airsheep